Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2008

Feedback (o seara magica )

Am trait-o si pe asta. In aceasta seara , nu stiu cum sa ma exprim, corect ar fii: am auzit un Feedback, mult peste ce am auzit de la ei, pana acuma !! Bravo copii!!

17 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim Jocok pentru inregistrari, sustinere si pentru aprecieri! Ne bucuram ca ti-a placut concertul si te asteptam si la evenimentele viitoare! ;)

Unknown spunea...

Ok,ok acolo voi cu sigurantza !!

Aurelian Lazăr spunea...

au fost la inaltime...

mitza spunea...

feedback a cantat minunat,au fost superbi si merita aplauze.....dar pe dumneata nenea administrator al siteului as vrea sa te intreb daca ai uitat cumva de Mircea Baniciu ca eram tare curios sa vad cum a cantat ca pe trupa feedback am tot vazut-o si o sa o mai vedem.
Naspa rau ,nu prea le ai cu administrarea siteului

Anonim spunea...

Multumim de foarte mult de aprecieri Mitza :).

In ceea ce-l priveste pe Mircea Baniciu si aparitia lui pe acest site pot doar sa-mi dau cu parerea: EU daca as fi nenea administrator nu as posta pe blogul meu un "semi-playback" (daca pot sa-l numesc asa). Ce vreau sa spun: Mircea Baniciu a cantat peste inregistrare, adica vocea si chitara cantau peste melodia originala, nu doar peste negativ (orchestratie). Practic am ascultat Colibri, cu un Baniciu pe scena, care mai canta si vorbea cu publicul din cand in cand. Asa se explica si vocea raposatului Pitis care rasuna de pe scena joi seara...

Sa nu se inteleaga gresit, il apreciez si il respect pe Mircea Baniciu pentru tot ce a facut in muzica romaneasca, imi place foarte mult muzica lui, dar pentru modul sau de prezentare la acest concert (unde erau conditii mai mult decat ideale pentru o prestatie 100% live, cum a facut la Sighisoara de exemplu) de la mine are o bulina neagra. Sincer, eu unul, ma asteptam la mai mult de la Mircea Baniciu.

Anonim spunea...

Ok,acu venii acasa , am fost plecat!!Sa explic ,baietzi cred ca shtitzi de "dreptul de autor " da ??
Pey de aia nu postez din concertele "vedetelor".Pe lange posibilitatzilor mele ,mai reduse ,nu vreau sa risc nimic!!Cu Feedback e alceva,ei nu sunt vedete (inca),shi ce fac eu e un mic, shi modest efort de promovare,pe plan local.

Anonim spunea...

Astept sa fiu dat in judecata de Nickelback, Ozzy, AFI si nu mai stiu care mai e pe acolo pe pagina mea.

Anonim spunea...

Da,daca ai facut inregistrari video clandestine,in concert, cu grupurile alea...Nu vad ce probleme ar fii cu videoclipurile deja existente !!!!

Anonim spunea...

Mai lasati-ma cu "FeeTBack"-ul vostru cu tot....Sincer, lasa mult de dorit....iar solista vocala are o voce aiurea...in fine... Noapte buna!

Anonim spunea...

Ai avut vreaodata un instrument?? Ca daca da, altfel vedea-i lucrurile, nu ca un carcotas!!

Anonim spunea...

niste afoni

Anonim spunea...

sunteti buni, bravo! dar nu prea vad rolul solistei...Costel e tare si frumos la fel ca si tobosarul:P

Anonim spunea...

Toti au dreptul la parere... pacat ca unii stiu doar felul de mahala de a si-o expune...

Anonim spunea...

Pentru tipu' care nu intelege ce-i cu solista. Daca i-ai mai vazut ai stii ca are piese in care e singura la voce si pe langa asta mai stapaneste chitara foarte bine...

Anonim spunea...

E vorba de maniera personala de interpretare, la fel cum Word Up cantat de Willis suna altfel decat Word Up-ul lansat de Caoma ca sa nu mai zic de versiunea celor de la Korn (o prefer totusi pe cea a celor de la Guns) si altfel decat kitchul la care a adus-o Voltaj, la fel preluarile celor de la Feedback trebuiesc ascultate tinand cont de personalitatea si stilul lor de interpretare care poate sa placa sau nu si dupa reactia celor prezenti la concert tind sa cred ca place!

Anonim spunea...

.,, (astea erau lipsa prin mesajul anterior)

Aurelian Lazăr spunea...

daka era si Vladi Cnejevici cu Baniciu...alta era situatzia; nu mai kanta cd-ul...