Faceți căutări pe acest blog

DIVERSE

Pakistanul a dezvăluit Chinei elicopterul ultrasecret al SUA, în ciuda interdicţiei CIA

Pakistanul a permis Chinei accesul la elicopterul folosit de Statele Unite în operaţiunea de ucidere a lui Osama bin Laden din mai 2011, deşi agenţia americană CIA a cerut în mod explicit să nu divulge informaţii despre aeronava "dotată cu tehonologie ultrasecretă", dezvăluie Financial Times.

În cadrul operaţiunii în care liderul reţelei teroriste Al-Qaida a fost ucis, unul dintre cele două elicoptere Blackhawk care i-a transportat pe membrii comandoului Seal la complexul lui bin Laden, din oraşul pakistanez Abbottabad, a lovit peretele complexului cu paleta rotorului şi a fost obligat să aterizeze forţat. sursa:"Adevarul .ro" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Radu Mazăre: Bine că sunt eu prost şi madam Nuţi e deşteaptă

Elena Udrea şi Radu Mazăre se ceartă, mai nou, pe Cazinoul din Constanţa. Ministrul Turismului spune că primarul Constanţei nu are, de fapt, nevoie de ajutor din partea Statului, ci vrea să dea Cazinoul pe mâna mafiei imobiliare.

Elena Udrea s-a oferit să repare Cazinoul din Constanţa pe banii instituţiei, singura condiţie impusă fiind ca administraţia din Constanţa să păstreze clădirea ca obiectiv turistic. sursa:"Adevarul.ro" -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Trei zile pline în ştrandurile orădene

Pentru sute de orădeni, care nu au avut posibilitatea să părăsească localitatea în acest sfârşit de săptămână prelungit, cele două ştranduri municipale au reprezentat o soluţie care i-a mai salvat de la monotonie. Vârful a fost atins duminică, când atât în Ioşia, cât şi la Municipal au venit peste 2.000 de plătitori. sursa:"Crisana" -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Divizia 11 Infanterie a sunat adunarea la împlinirea 95 de ani

Cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la înfiinţarea Diviziei 11 Infanterie, una dintre cele mai mari unităţi ale Armatei Romane care şi-a desfăşurat activitatea în oraşul de pe Crişul Repede, ieri, în Sala Mare a Primăriei Oradea, a fost organizat un simpozion care a marcat această aniversare. sursa:"Crisana" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Uite-o pe Crudu ce bună s-a făcut!


În ediţia de ieri a ziarului Libertatea v-am prezentat imagini de la antrenamentele făcute de Daniela Crudu, cu ajutorul cărora a dat jos cinci kilograme. Imediat cum şi-a recăpătat talia de viespe, vedeta Antenei 1 a dat fuga în Italia, în vacanţă.

ACUM: bruneta a făcut senzaţie în Italia cu noua ei siluetă
ÎNAINTE: acum câteva luni, Daniela era mult mai “rotundă”
Căldură mare pe malul Mediteranei...
În Italia, asistenta TV a învăţat să facă windsurfing

O lună de cură şi de exerciţii fizice i-a luat Danielei Crudu pentru a-şi recăpăta silueta cu care a făcut ravagii în Playboy. Mândră nevoie mare, bruneta a fugit imediat la mama ei, în Italia, pentru o binemeritată vacanţa sursa:"LIBERTATEA"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Se poartă gecile de baseball

Indrăgită foarte mult în America, în universităţi, jacheta de baseball poate deveni o piese-cheie pentru tine în toamnă, dacă îţi place stilul casual. Designerii au adus-o pe podium anul ăsta chiar în varianta clasică.

Pentru colecţiile toamnă-iarnă 2011, designerii s-au inspirat din ţinutele mai multor jocuri americane - golf, baschet şi baseball - împrospătând astfel colecţiile bărbăteşti cu noi piese. sursa:"LIBERTATEA.ro"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Comando din umbră: lunetiştii, luptătorii invizibili

Trăgătorii din forţele speciale ale Poliţiei Române participă la misiuni atât de la distanţă, cât şi direct la capturarea infractorilor periculoşi. Intervenţia trăgătorilor de elită reprezintă unul dintre cele mai discrete servicii pe care poliţiştii trebuie să le facă în cadrul misiunilor speciale.

Nu fac zgomot, nu se mişcă şi nu-i vede nimeni. Au tot timpul ţinta în vizor şi pentru ei fiecare fracţiune de secundă contează. Şi asta pentru că, în cazul lor nu există termenul de „misiune ratată". Ei sunt lunetiştii, tragătorii de elită pe care forţele de ordine se bazează la cele mai complicate intervenţii. Gheorghe Mitran are 40 de ani şi se poate lăuda că este unul dintre cei mai vechi din Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS). El este în acest serviciu încă de la înfiinţare, acum 16 ani. sursa :"Adevarul.ro"