Faceți căutări pe acest blog

Monden

VERNISAJ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Capitala dansului s-a mutat la Era Park

Finalul de săptămână a fost plin de viaţă la Era Shopping Park, acolo unde întregul week-end s-a desfăşurat o serie de acţiuni dedicate dansului modern. Evenimentul l-a avut în centrul atenţiei pe binecunoscutul coregraf new-yorkez Kelly Peters, care a ţinut seminarii de dans, dar şi o reprezentaţie într-un spectacol gratuit organizat în cinstea sa.

M&Q Future şi Asociaţia Sportivă "BoomBox" au demarat săptămâna trecută o serie de evenimente care l-au avut ca invitat pe coregraful new-yorkez Kelly Peters. Artistul a acceptat invitaţia trupei Future M&Q, de prestaţia căreia a fost impresionat la concursul Dance Idol Milano. Celebrul coregraf a susţinut la Era Park două seminarii de hip-hop pentru orădeni. Prezenţa lui Kelly Peters în România spune mult despre potenţialul nostru. El a simţit că poate să existe o legătură puternică între dansatori şi coregraf. Este un coregraf deosebit, ştie să transmită un mesaj, ştie să transmită mai departe cunoştinţele sale. Am pus bazele unei colaborări de lungă durată. Kelly Peters şi-a exprimat dorinţa de a aduce în România două branduri cunoscute din New-York Generations, respectiv Generations Next", ne-a declarat Lenon Cosma, coregraful Trupei Future M&Q.
Sâmbătă invitatul new-yorkez a fost prezent pe scena improvizată sub cupola Era la un eveniment caritabil „Fundraiser 4 Las Vegas". Spectacolul de dans a fost organizat în cinstea trupei Future M&Q, care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Hip hop din Las Vegas în luna iulie 2011 şi care are nevoie de 30.000 de dolari pentru această deplasare. Timp de mai multe minute, scena a fost asaltată de numeroşi dansatori, care au prezentat diferite stiluri de dans, de la clasic la hip-hop.
Printre cei care au urcat pe podiumul amenajat la Era s-au aflat Clubul de Dans Sportiv „Feeling Dance" Oradea, Elite Dance, Get Lost, Trupa D Family, M&Q Babies, M&Q Kids, dansatorii de la cursul de începători M&Q, respectiv copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 48. Au reuşit să demonstreze că toate aprecierile la adresa lor sunt întemeiate. Trupa Future M&Q a oferit spectatorilor o reprezentaţie de dans deosebită. sursa:"Crisana"